.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Els artistes guanyadors de l’Exposicions Viatgeres segueixen conreant èxits. En aquesta ocasió, es tracta de Víctor Masferrer, protagonista de la tretzena edició d’aquest cicle, la itinerància de la qual finalitzarà aquest Nadal a Celrà.

Masferrer ha estat el responsable de crear el guardó que es va lliurar el passat 19 d’octubre a les XXIX Mosques de la Informació, que organitza la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer la tasca periodística.

La distinció creada per Masferrer és de fusta de faig i de cedre tornejada, amb un disseny exterior que recorda -depenent de l’angle- l’ala d’una mosca. La forma interna és un paraboloide de secció el·líptica (inspirat en les antenes parabòliques) que associa la peça a la recepció, l’escolta i les xarxes de comunicació. A més, fent referència a la multivisió de les mosques, porta incrustada una lent que descompon la llum en colors i que, alhora, és una al·legoria de la llum com a símbol de coneixement.

FOTO: David Borrat

Per a més informació: https://www.periodistes.cat/home/girona

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca