.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Al llarg de diferents travesses pel mar Mediterrani, Pere de Prada ha fotografiat l’element en la seva diversitat. Ha aconseguit dialogar i entendre missatges que gràcies al vent i a les onades li arribaven a través de formes, llums, textures i transparències. Amb la càmera ha desxifrat la plasticitat de la mar i l’ha plasmat en una única exposició fotogràfica.


«Una mar infinita és l’expressió de la mar en tots els seus sentits. La mar que captiva, la mar que et fa patir, la mar serena i la mar que t’acompanya en moments de solitud». Pere de Prada, Diari de la sal, agost de 2009.


L'exposició, organitzada per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, es podrà veure fins al 3 de novembre a la Casa de Cultura de Girona.

Per a més informació: http://www.inspai.cat/home.seam

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca