.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Més d'una vintena d’artistes de les comarques gironines exposen les seves obres en una exposició col·lectiva que es pot veure durant tot aquest mes a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Es tracta de la mostra de la IX Biennal d'Art de Girona, composta per les obres de l’artista guanyador i dels seleccionats.


A la convocatòria, que es va fer el passat mes de maig, s'hi van presentar un total del 192 obres de 72 artistes, de les quals se'n van seleccionar 22, que són les que a partir d'avui es poden veure en aquesta exposició. La guanyadora és la peça Boix, de l’artista Àlex Nogué, qui, simultàniament, també és el guanyador de la darrera convocatòria del projecte Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona.


A banda d’aquesta peça guanyadora, a l’exposició que s’inaugura avui a la Casa de Cultura també s’hi exposen les peces d'Isabel Banal, Adrià Ciurana, Jordi Armengol, Levi Orta, Javier Garcés, Pep Aymerich, Esther Pi, Vicens Casassas, Jordi Puig, Guillermo Basagoiti, Maria Mercader, Esteve Subirah, Sebi Subirós, Omar Al Alani de Baublau, Jordi Morell, Víctor Masferrer i Manel Bayo.

La mostra es podrà visitar del 6 d’octubre al 4 de novembre, de dimarts a divendres d’11 a 20 h, i els dissabtes d’11 a 18 h. Els festius estarà tancada.

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca