.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L’artista Àlex Nogué (Hostalets d’en Bas, 1953) ha estat el guanyador de la novena edició de la Biennal d’Art de Girona convocada per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona amb l’obra titulada Boix. Es dóna la casualitat que el projecte d'aquest artista també va ser un dels dos seleccionats a l'última convocatòria de l'Exposicions Viatgeres ara farà dos anys i, en conseqüència, inaugurarà exposició a la mateixa Casa de Cultura aquest mes de setembre.  

A la convocatòria de la Casa de Cultura de Girona s’hi van presentar 72 artistes amb un total de 192 obres. El jurat ha seleccionat 22 artistes en total que formaran part de l’exposició col·lectiva que es podrà visitar a la Casa de Cultura de Girona a la tardor, probablement entre octubre i novembre. Els artistes seleccionats són Isabel Banal, Adrià Ciurana, Jordi Armengol, Levi Orta, Javier Garcés, Pep Aymerich, Esther Pi, Vicens Casassas, Jordi Puig, Guillermo Basagoiti, Maria Mercader, Esteve Subirah, Sebi Subirós, Omar Al Alani de Baublau, Jordi Morell, Víctor Masferrer i Manel Bayo.

L’obra guanyadora Boix, permet endinsar-se en el món creat per Nogué qui des de la seva vessant de garrotxí però, també de catedràtic de pintura a la Universitat de Barcelona, valora la importància del paisatgisme i la pintura del paisatge, en aquest cas fent confluir una gran peça pintada a l’oli sobre lona i un seguit de llums elèctriques i, per tant, no naturals provinents de la pintura i del frontal de la peça.

Per a més informació: http://www.casadecultura.org/

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca