.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El 10 d'agost l'artista gironí Domènec Fita compleix 90 anys i la Fundació que porta el seu nom ha volgut commemorar el seu norantè aniversari d’una manera especial i, per això, ha organitzat, amb la col•laboració del conjunt de les institucions gironines, una sèrie d’actes per retre-li un homenatge sincer.

Fita és un artista contemporani molt reconegut i prolífic, que sempre ha tingut un compromís ferm amb Girona i les seves comarques, tant des d’un punt de vista artístic com social i és per això que tant la Fundació Fita com la resta d'institucions, volen reforçar la seva importància amb aquests actes d'homenatge.


La presentació d’aquesta commemoració va tenir lloc el passat dimarts 4 de juliol a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura, va estar encapçalada pel president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i també va comptar amb la participació dels representants de la resta d’institucions que hi donen suport (Eudald Casadesús, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona; Francesc Pardo, bisbe de Girona; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona) i de Joaquim Bover, arquitecte, patró de la Fundació i comissari dels actes.

Aquest homenatge a Domènec Fita gira a l’entorn de cinc mostres a diferents espais expositius de Girona i diferents actes que es poden consultar en aquest enllaç:http://www.ddgi.cat/web/noticia.seam;jsessionid=78b7515192493f4e45c5fd3d2d50?noticiaId=3899&cid=135

VÍDEO ―

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca