.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Casa de Cultura presenta, del 22 de juny al 27 de juliol, l’exposició «Visa pour l’Image» amb fotos de Jesse A. Fernández i Titouan Lamazou.

El Festival Internacional de Fotoperiodisme Visa pour l’Image de Perpinyà presenta a les sales d’exposicions de la Casa de Cultura dues mostres fotogràfiques simultànies. La primera, que ja es va poder veure l’any passat a la mostra francesa, és del fotoperiodista cubà Jesse A. Fernández (l’Havana, 1925 – França, 1986), testimoni d’excepció del procés revolucionari a l’illa caribenya. Fernández és un dels grans desconeguts del fotoperiodisme atès que va abandonar la professió i es va exiliar a Nova York. Visa pour l’Image també porta a Girona el protagonista del Visa Off, Titouan Lamazou (Casablanca, 1955), viatger, fotoperiodista i artista plàstic. L’obra que presenta és essencialment les fotografies dels seus viatges a l’Àfrica.

Més informació:

http://www.casadecultura.org/activitats/1/18694/visa-pour-l-image-fotos-de-jesse-a-fernandez-i-titouan-lamazou

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca