.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Una exposició inèdiita, per ser la primera presentació conjunta d’aquestes dues artistes històriques, venerades entre d’altres per Joan Brossa, Antoni Tàpies i Modest Cuixart. Josefa Tolra i Júlia Aguilar van aportar a l’art del segle XX la seva creativitat gràficai textual a partir d’un talent molt especial.

Aquesta exposició sobre l’art visionari de dues dones excepcionals és una oportunitat per plantejar nous coneixements sobre la història col·lateral de l’art contemporani, tant al nostre territori, com de manera global. Exposició comissariada per Pilar Bonet –professora de crítica d’art i disseny contemporani, i crítica i curadora d’exposicions– i Antonio Buil –antiquari i estudiós de l’obra de Julia Aguilar–.

L’exposició es podrà veure a la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt des del 7 d'abril fins el 26 de maig de 2017.

 Per a més informació:

http://bernardes.cat/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca