.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Perpiñà. Del pla al volum» és una exposició retrospectiva de l’artista que comprèn cinc dècades de creació. La mostra proposa una àmplia mirada a la trajectòria global de Josep Perpiñà (Girona, 1945), a qui es reconeix per l’especial atenció que ha dedicat a la morfologia de la ciutat de Girona, i alhora posa en relació la pintura i l’escultura de l’artista, sovint a partir dels mateixos motius. L’exposició, que recull obra realitzada entre 1962 i aquest mateix any 2016, permet observar les diverses etapes de l’artista i els diversos llenguatges que ha utilitzat, que responen a una evolució extremament coherent. Una part de la mostra està dedicada exclusivament a Girona, la ciutat que Perpiñà ha tingut sempre en el centre del seu univers creatiu i que ha estat representada amb un llenguatge geomètric de traç auster i elemental i una gran riquesa cromàtica.


L’exposició es podrà veure a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Girona fins al 30 de desembre. S’han organitzat visites guiades a càrrec de l’artista els dies 3, 10, 17 i 24 de novembre i l’1 de desembre, a les 19 h de la tarda.


Horaris: De dimarts a divendres d’11 a 20 h; Dissabtes d’11 a 18 h

Per a més informació: http://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca