.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Amb l’objectiu d’impulsar la cultura fotogràfica, INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, ha organitzat un cicle de conferències a l’entorn de la fotografia, impartides per dos importants fotògrafs en l’àmbit nacional i internacional: Manel Esclusa i David Jiménez.

Conferència «A l’ombra de la nit», de Manel Esclusa. 14 d’octubre, a les 20 h, a l’aula magna de la Casa de Cultura. La conferència se centrarà en el procés de treball d’aquest fotògraf. La nit és l’escenari de la major part de l’obra d’Esclusa. En la seva obra predomina la visió abstracta i mística, en què el component humà s’expressa sense que apareguin persones a la imatge.

Conferència «La mirada transparent», de David Jiménez. 4 de novembre, a les 20 h, a l’aula magna de la Casa de Cultura. David Jiménez és llicenciat en Belles Arts per la Universidad Complutense de Madrid. Desenvolupa projectes personals de fotografia des de fa 25 anys, en forma de llibres, exposicions i audiovisuals que s’han pogut veure en nombroses ciutats espanyoles i a l’estranger.

Taller a càrrec de David Jiménez (Preu: 85 €)
5 de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i 6 de novembre, de 10 a 14 h, al Club Pinhole, de Salt.

Per a més informació: http://www.inspai.cat/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca