.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Del 3 al 5 de juny tindrà lloc a Girona l'onzena edició del festival Inund'Art, una iniciativa que, any rere any, s'ha consolidat com una plataforma de creació, producció i exhibició d'art emergent. Enguany Inund'Art comptarà amb una cinquantena de propostes, entre exposicions i instal·lacions, performances, música i dansa. El festival també dedicarà part de la programació a reflexionar sobre el drama dels refugiats, amb una exposició del fotògraf iraní Reza Deghati i dues instal·lacions al carrer.

El festival s'ha forjat com una plataforma cultural en què els artistes que s’hi presenten tenen la possibilitat de continuar mostrant els seus projectes artístics a través del Giroscopi Cultural, una xarxa de tècnics municipals de les comarques gironines que coordinen la Diputació de Girona i la Casa de Cultura de Girona. Aquest projecte té la finalitat de donar suport als municipis mitjançant una xarxa d'intercanvi i formació, oferint recursos que ajudin els municipis en l'àmbit de la programació cultural. El Giroscopi Cultural treballa conjuntament amb Inund'Art en la recerca i programació d'espectacles d'artistes emergents, alhora que ofereix als tècnics la possibilitat de coprogramar espectacles que es puguin veure als municipis al llarg de l'any.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca