.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El Museu d'Art de Girona acull l'exposició temporal Santiago Rusiñol en terres gironines, que repassa, a través de quadres, dibuixos i fragments d'obres literàries, les diverses estades del pintor i escriptor modernista a les comarques gironines (Ripoll, Olot, Puigcerdà, Girona i Arbúcies van ser els indrets que més va freqüentar). A més, la mostra ressegueix tota la trajectòria artística de Rusiñol, des dels inicis fins a la maduresa.

L'exposició està composta de 26 olis (entre els quals hi ha el famós quadre Girona del Fons d'Art de la Diputació) i 12 dibuixos, a més de correspondència i fotografies d'època, algunes de les quals de caràcter inèdit, que mostren els escenaris que van inspirar moltes de les obres de l'artista.

La mostra, produïda pel Departament de Cultura, ha estat comissariada per Mita Casacuberta i Vinyet Panyella, i ha comptat amb l'assessorament de Mercedes Palau-Ribes i amb més de 40 prestadors entre particulars, museus, arxius i biblioteques.

L'exposició estarà oberta fins al mes de novembre.

Per a més informació: http://www.museuart.com/

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca