.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Coincidint amb el Girona, Temps de Flors, la Casa de Cultura acull una mostra centrada en un projecte d’investigació i digitalització de la lletra damasiana; el tipus de lletra principal al Tapís de la creació de la catedral de Girona. Es tracta d’una exposició documental i plàstica que mostra els resultats de més de dos anys de treballs.


En aquest mateix context de l’exposició, durant tot el mes (especialment durant la setmana del Temps de Flors) també es podrà visitar una intervenció plàstica sobre la lletra damasiana a l’entrada de la Casa de Cultura i a la plaça dels Apòstols, davant la catedral de Girona: unes flors realitzades a partir de la tipografia de les lletres damasianes (sèrie «Cornamentum»), les quals estan concebudes sota la forma d’un mandala. Tot partint d’una gamma cromàtica que té el seu origen en el Tapís de la creació, i mitjançant operacions visuals simples, més d’una trentena de dissenyadors gràfics i artistes plàstics han dissenyat una flor que és el testimoni de la «primavera tipogràfica de Girona».


Per a més informació: http://www.casadecultura.org

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca