.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Víctor Masferrer i Àlex Nogué guanyadors de l'Exposicions Viatgeres
25/04/2016

Ja hi ha guanyadors de la convocatòria 2016-2017 del programa Exposicions Viatgeres. El jurat ha escollit els projectes «Clarianes de bosc», de Víctor Masferrer, i «Un tren en pot amagar un altre», d’Àlex Nogué.

Malgrat que l’exposició inclou fotografia i dibuix, «Clarianes de bosc», de Víctor Masferrer és bàsicament un projecte escultòric. L’artista reflexiona sobre la relació de l’ésser humà amb l’entorn natural a través d’un procés de treball molt personal: planta càmeres de fotografia al bosc (fetes amb fusta de pollancre) per extreure’n imatges de llarga exposició que documentin el pas del temps.

Àlex Nogué ha pres com a títol per a la proposta per a l’Exposicions Viatgeres un dels rètols habituals a les estacions de tren franceses, Un train peut en cacher un autre, «Un tren en pot amagar un altre», per explicar un dels projectes amb els quals està treballant actualment, referit a la percepció de les imatges. En aquest projecte expositiu, Nogué parteix d’imatges fotogràfiques del seu entorn immediat. Aquest material esdevé la base sobre la qual s’actua, i es transforma en un document que verifica una acció: les fotografies són intervingudes, principalment, amb collage i pintura, i es construeixen altres significats que pretenen rescatar l’enigma d’una percepció inicial i fugissera.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca