.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Un reportatge fotogràfic sobre una tribu indígena ha estat el seleccionat en la catorzena convocatòria del programa Joves Fotògraf(e)s de les comarques gironines, impulsat per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. L’autora d’aquest reportatge és Marina Calahorra, una fotògrafa gironina de 28 anys que actualment està publicant el seu treball en mitjans nacionals i internacionals d’arreu del món.

El projecte es titula «Mentawai, progrés o retrocés», i consta d’un conjunt de quaranta fotografies en color per mitjà de les quals l’autora deixa constància del canvi de vida que ha experimentat recentment una tribu indígena, els mentawai, arran de la presència d’un grup islàmic a l’illa on habiten (a l’oest d’Indonèsia). La construcció d’una mesquita enmig de la selva ha estat el primer pas del llarg projecte d’aquest grup islàmic per desenvolupar l’illa. Fer que les dones es tapin, que els nens vagin vestits, que es construeixi una escola on s’inculquin els valors de l’islam, o que es disposi d’electricitat, de motos o de telèfons mòbils són algunes de les seves propostes.

L’exposició es presentarà per primer cop el mes de juny al claustre de la Diputació de Girona, i posteriorment s’integrarà dins el programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona.


Per a més informació: www.inspai.cat / www.marinacalahorra.com

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca