.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L’exposició Arrelament o metamorfosi reuneix una cinquantena d’obres de LaBGC, essencialment olis sobre tela de format divers. La mostra forma part d’un projecte transnacional que inclou una intervenció artisticopedagògica, amb participació dels alumnes, a l’escola Carme Auguet del Pont Major (Girona), i altres exposicions simultànies com Renovació, al Museu de la Dona de Wiesbaden (Alemanya).


LaBGC, acrònim que sorgeix dels tres noms de pila per deixar simbòlicament el nom i la personalitat individual de l’artista en segon terme, explora formes estètiques i culturals primordials que s’acosten a motius antropològics i arqueològics. El 30 % dels ingressos generats per la venda d’obra de LaBGC pels canals ordinaris i de comercialització es destinarà a projectes solidaris a través de Plan Internacional.

L’exposició es podrà veure a la Casa de Cultura fins al 23 d'abril.


Per a més informació: http://www.casadecultura.org/

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca