.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Cicatrius és un projecte del fotògraf Martí Artalejo (Salt, 1968) que recull el testimoni de persones que han estat privades de llibertat. Les històries individuals, emocions, anècdotes i fets viscuts es relacionen amb un espai físic concret, el centre penitenciari del Pont Major de Girona, avui clausurat. Una aproximació humana i artística a les cicatrius amagades de les persones.


Martí Artalejo (Salt, 1968), fotògraf que treballa en projectes fotogràfics individuals i col•lectius i en mitjans de comunicació com La Vanguardia (des de 2008) o l’Agència Catalana de Notícies (entre el 2005 i el 2009). La seva obra s’ha exhibit a Catalunya i a diversos països europeus i ha comissariat mostres de fotografia al Centre Cultural la Mercè de Girona i a la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt. Ha participat a la IV Biennal d’Art de la Casa de Cultura de Girona. Treballa com a professor de fotografia per a INSPAI, Centre de la imatge de la Diputació de Girona, el Centre Cultural La Mercè i l’ERAM, de la Universitat de Girona. És autor de fotografies de llibres com Els masos fortificats de Salt (1991), La cultura no té fronteres (2004), Sacaís Romi. Amb ulls de dona (2006), Visions (2008) i Salt, pas a pas (2013).


Cicatrius és una coproducció de la Casa de la Cultura de Les Bernardes de Salt i la Casa de Cultura de Girona, on es podrà veure del 10 de març al 29 d'abril.


Per a més informació: http://www.casadecultura.org/

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca