.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El programa d’exposicions itinerants Exposicions Viatgeres ha obert una nova convocatòria pels anys 2016 i 2017. Els artistes visuals (pintors, dibuixants i escultors) que vulguin presentar-hi el seu projecte expositiu ho podran fer durant el mes de març (fins al dia 31) a la Diputació de Girona.  

És la tercera vegada que la Diputació de Girona obre aquesta convocatòria pública, que té per objectiu potenciar la vessant de promoció i de difusió dels creadors visuals de les comarques gironines, apropar l’art i la cultura a la ciutadania i potenciar sinergies i lligams de col•laboració entre els diferents professionals i especialistes del camp de l’art.

La selecció de les propostes es farà a partir dels projectes rebuts, i serà a càrrec d’un jurat constituït per a l’ocasió. En aquesta primera convocatòria el jurat estarà format per un representant de la Diputació de Girona; per Sebastià Goday, gestor cultural de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona; per Carme Clusellas, directora del Museu d’Art; per Pilar Parcerisas, presidenta de l’associació Passatges de Cultura Contemporània; per Carlota Broggi, responsable de les itineràncies del CCCB; per Maria Palau, periodista del diari El Punt Avui, especialitzada en art, i per Manel Bayo, artista.

La convocatòria i les bases on s’especifiquen els detalls del procés selectiu: participants, projectes, documentació, lliurament, criteris de valoració, etc. es poden consultar en el document adjunt.

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca