.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Projecte fotogràfic sobre la recuperació de la cultura catalana als anys setanta
06/01/2016

«Toni Vidal retrata la cultura dels anys 70» és un projecte fotogràfic que mostra el fenomen de la recuperació de la cultura catalana després de la Guerra Civil. El fotògraf Toni Vidal, l’autor de la mostra, reflecteix com amb la suma de molts esforços individuals es va aconseguir que Catalunya s’anés despertant del malson pel qual havia passat.

El resultat és un recull de retrats, en blanc i negre, de les persones culturalment més inquietes de l’època. Entre les personalitats retratades hi ha artistes, escriptors i intel·lectuals com ara Manuel de Pedrolo, Salvador Espriu, Teresa Pàmies, Aurora Bertranta o Joan Miró.

Paral·lelament a l’exposició s’ha programat un cicle de converses amb altres protagonistes que han contribuït a la difusió de la cultura catalana. Entre ells hi haurà el mateix Toni Vidal, Pilar Aymerich, Julià de Jodar i Narcís Comadira.

L’exposició es podrà veure del 8 de gener al 20 de febrer a la Casa de Cultura de Girona, de dimarts a dissabte, de 13 a 21 h. El cicle de converses tindrà lloc els dijous, del 14 de gener al 4 de febrer, a les 19.30 h, a l’Aula Magna.

Per a més informació: Casa de Cultura de Girona

VÍDEO ―

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca