.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El municipi de Quart, catalogat com a zona d’interès artesanal (ZIA) pel Centre Català d’Artesania, celebrarà, el dia 4 de desembre, la I Jornada Cultural de Ceràmica Negra. L’acte  tindrà lloc a l’obrador de Ceràmiques Marcó, de les nou del matí a les dues del migdia.

La jornada, organitzada per l’Associació Catalunya Art, vol evidenciar el potencial que té la tècnica artesanal de la ceràmica negra. En aquest sentit, des de l’associació es considera que aquesta tècnica “té prou força per regenerar el desenvolupament local de la nostra artesania i eixamplar horitzons al creador per créixer i obrir-se a nous mercats”.

La I Jornada Cultural de Ceràmica Negra s’estructura amb un conjunt de debats que, amb ponents com Narcís Comadira i Jordi Falgàs posaran sobre la taula els valors històrics i intangibles d’aquest tipus de ceràmica, els quals reforcen la nostra identitat i singularitat.

El públic al qual s’adreça la jornada és molt divers: des d’artesans ceramistes, artistes i emprenedors o centres de formació artística i artesana, fins al consumidor final.

Per a més informació: Catalunya Art

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca