.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Després de passar 15 anys al número 22 del carrer Hortes, la Fundació Fita canvia de lloc per ubicar-se a la Casa de Cultura de Girona. Un traspàs al qual s'hi estava donant voltes fa temps i que és vist com un “retorn”, al·ludint a la vinculació de l'artista amb aquest centre, on va residir fins al 1943 durant els anys en què s'hi ubicava l'hospici.

Amb la inauguració d'aquesta nova seu es pretén donar l'impuls definitiu a la Fundació Fita, creada l'any 2000 amb l'objectiu, per una banda, de preservar i difondre l'obra de l'artista, i per l'altra de promoure la jove creació a les comarques gironines. Amb el doble d'espai que l'espai anterior i completament integrada a les activitats diàries de la Casa de Cultura, la Fundació entra així en un període d'afiançament de les seves activitats i de projecció futura amb èxit. Per commemorar la inauguració d'aquesta nova seu de la fundació, s'ha organitzat una exposició que també porta el nom de “Retorn” i que es podrà veure a Casa de Cultura fins al 16 de gener.

“Retorn” és una mostra de l'obra més recent de Domènec Fita que s'agrupa en quatre sèries -Bon caire, Segueix, Sécs i Pautes-, les quals desenvolupen les línies d'experimentació que ha explorat l'artista al llarg d'aquests últims anys Segons Kim Bover, arquitecte i vocal de la Fundació, en aquests treballs s’hi afirmen “unes imatges coherents i lliures, lluny dels codis reguladors clàssics”.

Per a més informació: Fundació Fita

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca