.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Per un forat d'agulla» és un projecte fotogràfic que fa un viatge en el temps per retornar als orígens de la fotografia estenopeica. Xavier Perich, l'autor de la mostra, ens transporta  a un món en què es necessitava poc més que una cambra fosca i un forat, en què no calien lents o un mòbil d'alta generació per captar una imatge. Un món en el qual no hi havia l’opció de disparar compulsivament, sinó que les llargues exposicions de segons, minuts o hores ens feien replantejar el que volíem captar, i en què vivíem l'emoció d’esperar els revelats per veure què hi podia aparèixer.

En definitiva, «Per un forat d'agulla» ens trasllada a un món allunyat de les noves tecnologies, de la immediatesa i de la societat del consumisme, per valorar la tècnica fotogràfica dels inicis.

L’exposició es podrà veure del 5 al 23 de desembre a la Casa de Cultura Les Bernardes, de Salt.

Per a més informació: Les Bernardes

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca