.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'obra de Santiago Rusiñol, Entrada al cementiri de Sóller a la nit, una de les més representatives del Fons d’Art de la Diputació de Girona, forma part de l’exposició «El Greco. La mirada de Rusiñol», que es pot veure al CaixaForum de Palma fins al 4 d’octubre.


Santiago Rusiñol, que va freqüentar Girona en nombroses ocasions, va saber transmetre per mitjà de la pintura la imatge més monumental de la ciutat. Inspirat per les vistes des de la muntanya de Montjuïc, va pintar Girona, que posteriorment serviria com a inspiració per a altres artistes que han visitat la ciutat.

Més endavant, l'obra del pintor barceloní també s'exposarà al CaixaForum de Saragossa, on romandrà fins al 7 de febrer del 2016.


A més, altres dues obres de les més importants del Fons d'Art, L'Onyar a Girona, de Mela Mutermilch, i Estudi. Retrat de dona, de Leopoldo Roca, es troben a l’exposició temporal «Girona als ulls de les viatgeres», al Museu d'Història de Girona, on es podran veure fins al 30 de setembre.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca