.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La primavera arriba a Girona plena d’activitats. Després de gaudir de Temps de Flors, en què la ciutat s’omple de gent i colors, arriba la nova edició d’Inund’Art. El Barri Vell serà l’escenari de la desena edició d’una mostra pluridisciplinària en la qual col•labora de forma activa la Casa de Cultura de Girona, i que vol ser una plataforma per a nous artistes i noves formes d’art.

La ciutat de Girona acollirà a diferents escenaris públics diverses modalitats artístiques, com ara arts visuals, arts escèniques de petit format i de creació pròpia, arts musicals de creació pròpia i mini art (propostes i tallers d'art per a tota la família). El pont de Pedra, la Rambla, el pont de les Peixateries Velles o la Casa de Cultura seran algun dels espais utilitzats pels artistes per mostrar els seus treballs.

Aquesta mostra d’art multidisciplinària, que tindrà lloc a la ciutat del 5 al 7 de juny, esdevindrà un espai de diàleg, intercanvi i reflexió.

Per a més informació:
www.Casadecultura.org
www.inundart.org

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca