.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Som en un moment en què la tecnologia canvia constantment. Cada dia apareixen noves eines i prestacions a l’abast de tothom per fer la vida més fàcil. En aquesta línia, des d’INSPAI, el centre de la imatge de la Diputació de Girona, fa temps que es treballa amb una innovadora manera d’arribar als usuaris: una sala d’exposicions virtuals en 3D, que va ser presentada mesos enrere.


Després de l’èxit que van tenir les dues presentacions del fons de Rafael Vilarrubias i de Miquel Ruiz, fa uns dies es va inaugurar l’exposició virtual de «La fi dels dies», de Yurian Quintanas, el guanyador de la convocatòria del 2013 del Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines.


A la mostra virtual podem veure l’exposició fotogràfica situada al convent dels Agustins de Torroella de Montgrí. Després d’haver itinerat per diferents municipis gironins i haver format part de diferents festivals de fotografia, ara la mostra serà en aquest espai virtual de manera permanent.

Enllaços:

http://www.inspai.cat
https://itunes.apple.com/es/app/inspai-yurian-quintanas/id987866849?mt=8

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca