.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La vuitena edició de la Biennal d’Art pren forma gràcies a una exposició que durant aquests mesos d’abril i maig es podrà veure a la Casa de Cultura de Girona. La mostra, plantejada com un espai on mostrar el conjunt dels vint-i-un treballs seleccionats,  dóna sentit a la voluntat fonamental de la biennal de fomentar i difondre els valors de l'art i de donar suport als artistes visuals de les terres de Girona.


L’artista destacat de l’exposició és Quico Estivil, amb la seva obra Ab intra, guanyadora d’aquesta edició, i Cristina Fontseré ha rebut una menció especial per Ese día que fuimos.


El conjunt d’artistes amb obra seleccionada són: Jordi Armengol, Pere Bellès, Pep Camps, Helena Carbonell, Adrià Ciurana, Maria Paola Coda, Carles Congost, Carmen Díaz, Gerard Encabo, Núria Güell, Jordi Mitjà, Jordi Morell, Marta Negre, Àlex Nogué, Esther Pi, Jordi Puig, Job Ramos, Sebi Subirós i Marta Vergonyós.


L’exposició serà oberta al públic del 24 d’abril al 30 de maig, de les 13 h a les 21 h, a la Casa de Cultura de Girona.


Per a més informació:
http://www.casadecultura.org/activitats/352/14361/vuitena-biennal-d-art

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca