.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Des del 2004, INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona edita una sèrie de punts de llibre monotemàtics amb la intenció de difondre i divulgar les col·leccions i els fons fotogràfics de l’Arxiu d’Imatges Emili Massanas i Burcet.

 Les sèries sobre vehicles, retrats o oficis han estat les protagonistes dels anys anteriors. Enguany, la sèrie, de deu punts de llibre, porta el títol Publicitat.

 Imatges publicitàries d’anuncis, de cartells i d’estands comercials, captades des de principis del segle XX fins al moment actual, són les que formen aquesta nova edició de punts de llibre d’INSPAI.

 Coincidint amb la diada de Sant Jordi, aquesta sèrie de deu punts de llibre estarà a disposició de tothom a diverses llibreries de Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona.

Per a més informació:
www.inspai.cat/CentreImatgeWeb/ca/publicacions_punts_llibre.html

www.facebook.com/inspai

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca