.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Amb la voluntat d’apropar el món de les arts visuals als ciutadans, l’any 2011 la UNESCO va decidir impulsar el Dia Internacional de l’Art. És per aquest motiu que durant el cap de setmana de l’11 i el 12 d’abril, arreu de les comarques de Girona, es duran a terme diferents activitats relacionades amb l’art i la cultura.


INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona ha volgut posar-hi el seu gra de sorra amb una visita guiada de Yurian Quintanas a la seva exposició «La fi dels dies», que forma part del cicle itinerant Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines, i que ara es pot veure a Torroella de Montgrí, dins la programació del IV Festival Mirades.


La proposta fotogràfica de Yurian Quintanas ens mostra la relació entre l’ésser humà i el seu entorn natural i com aquesta s’ha anat transformant amb el temps. La mostra es podrà visitar fins al 30 d’abril al convent dels Agustins de Torroella de Montgrí, i la visita guiada serà el proper 11 d’abril, a les 11.30 h.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca