.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El jurat de la tretzena edició del Joves Fotògraf(e)s escull el projecte de Carles Palacio
16/03/2015

El dia a dia de la comunitat gitana del barri Disseminat Caputxins ha estat el protagonista de la tretzena edició del Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines.

«Polvorins», del fotògraf Carles Palacio, ha estat el projecte guanyador d’aquesta darrera convocatòria. El jurat, format per representants de la Diputació de Girona i per especialistes i professionals del món de la fotografia, les arts i la cultura, l’ha escollit pel valor documental de les imatges, per la manera com estan executades (destaquen per l’acurat tractament dels blancs i els negres i pels enquadraments), per l’aproximació del fotògraf al tema tractat i per la construcció d’un fil discursiu que aglutina tot el projecte.

L’exposició «Polvorins» es presentarà el proper mes de maig a l’espai expositiu del claustre de la Diputació de Girona, i posteriorment passarà a formar part del programa Exposicions Itinerants d’aquesta corporació.

Per a més informació:

www.carlespalacio.com

www.inspai.cat

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca