.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Un any més, el FineArt d’Igualada, que compta amb la participació de la Diputació, és tot un èxit per a la ciutat.

Aquesta és la segona vegada que la corporació gironina participa en aquest festival per mitjà d’INSPAI, el seu centre de la imatge. Aquest any, com en el passat, s’hi ha presentat l’exposició guanyadora del cicle Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines. En l’edició passada es va presentar el treball d’Alícia Rius «Abandoned Places», i enguany és el torn de Yurian Quintanas amb «La fi dels dies», en què el fotògraf se centra a documentar el territori local de les comarques gironines mitjançant la seva visió més personal.

Gràcies al festival FineArt, la cultura impregnarà la ciutat igualadina durant pràcticament tot el mes de març. Més d’una trentena d’espais de la ciutat s’han convertit en sales d’exposicions, en les quals es poden trobar tot tipus de treballs dels fotògrafs més reconeguts de l’Estat espanyol, a més de projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

Per a més informació:

www.fineartigualada.cat

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca