.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Diputació de Girona ha editat un llibre en commemoració del 75è aniversari de la refundació de la Confraria de Jesús Crucificat - Manaies de Girona. Aquesta publicació es presenta com un testimoni gràfic que repassa la història dels Manaies al llarg dels seus 75 anys. A partir dels escrits de diferents col·laboradors, el llibre reivindica la importància de la Confraria en el teixit social i cultural de la ciutat de Girona.


Paral·lelament a aquesta publicació, i també dins el marc d’aquesta efemèride, la Casa de Cultura acollirà una exposició fotogràfica dels 75 anys dels Manaies de Girona. La primavera del 2014 es va convocar un concurs de fotografia artística, obert a professionals i aficionats, sobre els Manaies a Girona. De tots els treballs presentats, els quaranta-cinc millors es podran veure en aquesta exposició, juntament amb diverses mostres del material del maniple dels manaies.  

Aquesta mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura del 6 de març al 18 d’abril, de dimarts a dissabte, de 13 a 21 h.

VÍDEO ―

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca