.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Casa de Cultura de Girona ha obert una nova convocatòria per presentar propostes a la vuitena Biennal d’Art. Aquest any el projecte, ideat amb l’objectiu de fomentar i difondre els valors de l’art i de donar suport als artistes visuals de les terres de Girona, arriba a la vuitena edició plenament consolidat i amb una trajectòria constant de creixement.

Hi poden participar tots els artistes visuals que siguin naturals de les comarques gironines o que hi resideixin, i que treballin en qualsevol camp de les pràctiques artístiques visuals contemporànies. La dotació de la convocatòria és de 15.000 euros, destinada a adquirir obres que passaran a formar part del fons de la Casa de Cultura. Com en edicions anteriors, es preveu una exposició col·lectiva de les obres seleccionades en una primera fase.

El jurat estarà format per cinc persones de trajectòria i prestigi reconeguts en l’àmbit de les arts visuals: Carme Sais, directora del Bòlit, Centre d’Art Contemporani; Rosa Gil, periodista, crítica d’art i directora de Caixaforum Girona; Dolors Ventós, galerista; Eudald Camps, crític d’art; Manel Bayo, artista, i un representant de la Casa de Cultura, que actuarà com a secretari sense vot.

La convocatòria és oberta fins al 13 de març.

Per a més informació: tel. 972 202 013; a/e biennal@casadecultura.cat o web www.casadecultura.cat.

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca