.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'exposició retrospectiva de Miquel Ruiz, ara a la sala d'exposicions virtual 3D d'INSPAI
29/01/2015

INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona ha inaugurat una nova exposició, a la sala virtual 3D, dedicada al treball del fotògraf Miquel Ruiz. S’hi pot accedir tant des del lloc web del Centre (http://www.inspai.cat) com des de l’App Store (per a les tauletes tàctils Ipad).

Es tracta de l’exposició que en aquests moments itinera per les comarques gironines titulada «Miquel Ruiz Avilés. Una altra manera de captar el món. 1979-2013». La mostra s’ha realitzat a partir d’una acurada selecció de les fotografies que integren el Fons Miquel Ruiz, dipositat a INSPAI, amb l’objectiu d’explicar, mitjançant les imatges, el context social, cultural i polític més immediat, però també llunyà.


La sala virtual 3D té com a objectiu disposar d’un espai per promoure i difondre, fent servir la tecnologia i adaptant-se a les noves vies d’accés dels usuaris, les fotografies dels fons i les col·leccions fotogràfiques que custodia i gestiona INSPAI. Aquesta és la segona exposició que es pot veure en aquest format. La primera va ser la de Rafael Vilarrubias.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca