.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'11 de març s'acaba el termini perquè els joves fotògrafs de les comarques gironines que tinguin entre 18 i 30 anys puguin presentar el seu projecte fotogràfic en aquesta convocatòria. El projecte guanyador, que es farà públic a partir del 4 d'abril, serà el protagonista de la XIV edició de Joves Fotògraf(e)s i prendrà el format d'exposició per tal que pugui itinerar per diferents municipis de les comarques gironines.

Per primera vegada  la convocatòria està dotada amb un premi de 1.000 € al projecte seleccionat. Una comissió d’avaluació formada per representants de la Diputació de Girona i per persones especialistes i professionals del món de la fotografia, les arts i la cultura serà l’encarregada d’escollir el projecte fotogràfic guanyador.

La convocatòria i les bases on s’especifiquen els detalls del procés selectiu: participants, projectes, documentació, lliurament, criteris de valoració, etc. es poden consultar al document adjunt i també a l’apartat Joves Fotògraf(e)s del lloc web d’INSPAI (http://www.inspai.cat).

Les exposicions d’anteriors edicions es poden veure a l’apartat Exposicions virtuals del lloc web d’INSPAI.


Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca