.

CERCADOR

Notícies

Tornar

S'obre la convocatòria per a artistes de la desena edició d'Indund'Art
11/12/2014

Un any més s'ha tornat a obrir la convocatòria d'Inund'Art, la trobada i mostra d'art multidisciplinar que té lloc cada primavera a la ciutat de Girona.

Aquesta convocatòria està destinada a artistes de diferents modalitats: arts visuals,  arts escèniques de petit format i de creació pròpia, arts musicals de creació pròpia i mini art (propostes i tallers d'art per a tota la família). Els artistes que s'hi vulguin presentar hauran de presentar la documentació necessària, d’acord amb el que es detalla al  web de l'associació. La data límit per a la inscripció a aquesta convocatòria és el 25 de febrer.

Inund'Art és un projecte cultural impulsat per l'associació que porta el mateix nom, que pretén ser un espai de convivència on els artistes tinguin la possibilitat de relacionar-se creant un espai de diàleg, intercanvi i reflexió. Amb aquesta trobada l'associació pretén convertir els principals espais públics, ponts i carrers del centre de la ciutat de Girona en una exposició oberta de totes les disciplines artístiques. L'edició del 2015 tindrà lloc del 4 al 7 de juny.


Per a més informació: http://www.inundart.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca