.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Fita/Girona», la nova mostra de l'artista gironí a la Fundació Fita
20/11/2014

«Fita/Girona» és el darrer treball que presenta Domènec Fita a la Fundació que porta el seu nom i que s'emmarca dins un projecte molt més global, «Glossari Fita», en virtut del qual es pretén donar a conèixer la trajectòria de Domènec Fita a partir de diferents conceptes. En aquesta cinquena edició del glossari s'ha volgut incidir en la relació que l'art de Fita ha tingut amb la ciutat de Girona.

L'exposició compta amb un total de 16 obres realitzades per l'artista gironí entre 1946 i 2003, entre les quals hi ha algunes de les seves obres més representatives i d'altres de desconegudes que s'exposen per primera vegada. En conjunt, es tracta d'una sèrie de pintures que fan referència a diferents elements iconogràfics de la ciutat de Girona.

La mostra es podrà veure fins al 13 de desembre a la Fundació Fita, de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca