.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Casa de Cultura acull una exposició sobre emprenedoria a Catalunya
18/11/2014

«Ahir, avui, demà. Catalunya emprèn. Idees que mouen Catalunya», l’exposició que organitza la Generalitat de Catalunya, està emmarcada dins les activitats de commemoració del Tricentenari. L' exposició és una representació del món de l'emprenedoria, que suposa un motor fonamental per a la societat catalana, i alhora reivindica la transcendència de la cultura emprenedora a Catalunya.

La mostra compta amb exemples d’emprenedors de Girona i de tot el país, que posen de manifest la diversitat d’idees, sectors econòmics i realitats personals que representen els projectes que neixen a Catalunya. Així, fa un reconeixement del caràcter innovador que ha identificat el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, mostrant la vitalitat de la societat catalana.

L’exposició, després de passar per Barcelona i Tarragona, arriba a Girona, i acabarà la seva itinerància a Lleida. A Girona, es podrà veure al pati de la Casa de Cultura fins al 13 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 21 h, i els dissabtes de 13 a 21 h.

Per a més informació: http://ahiravuidema.tricentenari.cat

VÍDEO ―

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca