.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Un mapping de Domènec Fita, un dels espectacles més destacats de les Fires i Festes de Sant Nacís, 2014
30/10/2014

El proper 31 d'octubre, de les 20 a les 23 h, a la façana de la Catedral de Girona, es projectarà un mapping creat per l'artista gironí Domènec Fita. Aquest acte és un dels espectacles destacats en el marc la programació cultural de les Fires i Festes de Sant Narcís d'aquest any.

Sota el títol de 300 anys. Estel-cat, Domènec Fita presentarà una creació audiovisual centrada en la commemoració del tricentenari del 1714. La projecció anirà acompanyada d’una banda sonora composada per Quim Rabaseda, compositor i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya. Per realitzar aquesta obra, Fita ha rebut el suport tècnic de l'equip de  Bloom, centre de creació avantguardista multimèdia del Parc Científic i Tecnològic de Girona.

Amb aquesta producció, l'artista gironí explora nous horitzons creatius i s'estrena en aquesta disciplina artística que cada vegada està guanyant més adeptes arreu del món. Girona, que el passat agost va acollir el Festival Internacional de Mapping (FIMG), pretén consolidar-se com una ciutat de referència en aquesta pràctica.

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca