.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Amb el projecte anomenat «Tacte i llum», Víctor Masferrer ha estat el guanyador de la Beca-Ajuda Joan Pujol Sureda per a Joves Artistes 2013, atorgada per la Fundació Fita. Aquesta beca, que arriba a la seva 10a convocatòria, està destinada a impulsar i estimular l'activitat artística de joves creadors i a construir una plataforma de projecció i difusió de les seves obres.

Amb «Tacte i llum», Masferrer ens proposa una reflexió sobre les diferents maneres de percebre les imatges i sobre les característiques i els condicionants que les determinen:  amb el tacte, a través del contacte, i amb la mirada, gràcies a la llum. Així, en les seves obres, l'artista ofereix a l'espectador les eines necessàries per entendre aquests dos processos, tant des de l’ intel·lecte com des de la subjectivitat.  

Nascut el 1980, Víctor Masferrer va estudiar arts aplicades a l'escultura a l'escola Massana. Llicenciat en filosofia, actualment està cursant el grau d'educació social i  treballa d’educador social amb joves. Com a artista, Masferrer ha realitzat tant exposicions col·lectives com individuals, i se li han concedit diverses beques.

L'exposició es podrà visitar fins al 31 d'octubre, de 17 a 20 h a l'espai de la Fundació Fita.

Per a més informació: http://www.fundaciofita.com/ ; http://victormasferrer.wordpress.com/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca