.

CERCADOR

Butlletí d'Exposicions - novembre de 2013 ―

EXPOSICIÓ DESTACADA —

"Formes en correspondència"
Jordi Martoranno
07/novembre/2013 al 02/desembre/2013, Castellfollit de la Roca

Demà divendres, 8 de novembre, s’inaugura a l’Església Vella - Museu de Castellfollit de la Roca l’exposició «Formes en correspondència», de l’artista Jordi Martoranno. La mostra, organitzada dins el marc del programa Exposicions Viatgeres, ja fa gairebé un any que itinera per diferents sales d’exposicions de les comarques gironines, i ara fa parada en aquesta població fins al proper 2 de desembre. L’exposició es compon d’un conjunt de quadres (oli sobre tela) de gran format, per mitjà dels quals Martoranno ens dóna a conèixer la seva obra plàstica, plantejada a base de pintura i de traços reals que ens transporten a un univers abstracte.

Altres exposicions —

"Nàufrags"
Del 15 novembre 2013 al 13 desembre 2013 - La Jonquera

Recentment inaugurada a la Casa de Cultura de Girona, «Nàufrags», la desena mostra de l’Exposicions Viatgeres, arriba a la Jonquera amb l’objectiu de donar a conèixer l’obra de Jordi Urbón, concretament la seva pintura digital.

"Fotografia de premsa"
Del 05 novembre 2013 al 26 novembre 2013 - Palamós

La mostra està dedicada a la trajectòria professional del fotoperiodista Dani Duch. Les imatges exposades provenen de les més de quaranta mil que formen el seu fons fotogràfic, gestionat per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.

Notícies —

NOTÍCIES
28 octubre_2013
Magistral Ministral a la Casa de Cultura

Fins al 15 de desembre, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, «Magistral Ministral» proposa un recorregut per la trajectòria vital i professional de Jaume Ministral i Masià, autor de novel·les, obres de teatre i articles.

NOTÍCIES
24 octubre_2013
Francesc Vayreda, paradigma d'una generació d'artistes

La mostra, comissariada per Mariona Seguranyes, fa un interessant recorregut artístic pels inicis del segle xx amb el guiatge de Francesc Vayreda, fill del conegut pintor Joaquim Vayreda. Es podrà veure a la sala oberta del Museu de la Garrotxa fins a l’11 de gener de 2014.

Altres —

Videoreportatge de Yurian Quintanas per a «La fi dels dies»
5 novembre_2013

El projecte guanyador de la dotzena edició del cicle Joves Fotògraf(e)s, Yurian Quintanas, ja disposa d’un petit documental, mitjançant el qual es pot conèixer de prop el treball, el llenguatge i l’estètica de l'artista.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca