Let's rock, Let's dance... Let's cello! NorthernCellos
NorthernCellos-Let's rock, Let's dance... Let's cello!
NorthernCellos-Let's rock, Let's dance... Let's cello!
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics del país i un dels pocs d’Europa. Escortats per un bateria, interpreten Medleys (o popurris) propis de rock, pop, dance i metal Amb Let's Rock, Let's Dance... Let's Cello!!! Northern Cellos presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys.

Amb un format innovador ofereixen un espectacle únic, basat en Medleys inèdits, capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Adele per tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També podreu escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns N' Roses, Guetta... i molt més!!!

Un espectacle que no deixa indiferent a ningú!


Currículum

Northern Cellos és un grup de 4 violoncel·listes de les comarques gironines. Els quatre membres han estat formats en diferents conservatoris superiors i han realitzat cursos de perfeccionament a nivell europeu. Actualment col·laboren amb diverses formacions de cambra i orquestrals, com són la GIO, l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, entre altres, a la vegada que desenvolupen la seva tasca docent en escoles de música de les comarques gironines i del Vallès Oriental. Des de la seva recent formació, Northern Cellos ha actuat en diverses poblacions de les comarques gironines, de Barcelona i Tarragona, destacant l'Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres que, ple de gom a gom, va gaudir de la música i posada en escena d'aquesta formació.
Fitxa artística
Autoria:Covers i Medleys propis d'autors i grups actuals
Direcció:
Actor/Actriu:Edgar Casellas
Actor/Actriu:Anna Caner
Actor/Actriu:Maria de Palol
Actor/Actriu:Pol Farell
Actor/Actriu:Joel Riu
Durada de l'espectacle:1 h 30 min
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:Necessitem un escenari de mínim uns 8 m de llarg i 4 de fons
Temps de muntatge:2-3 h per prova de so
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiNo és imprescindible, però si hi ha microfonia i enllumenat l'espectacle pot quedar més lluït
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pol Farell
Nom del grup:
NorthernCellos
Telèfon mòbil:
626889286
Adreça electrònica:
pfarellq@gmail.com
Municipi:
Sant Llorenç de la Muga
Codi postal:
17732
Web:
Import del caixet
1.400 €
No exempt d'IVA (15%)
Etiquetes
Cirtcuït Renon Jazz
Clàssiques
Moderna o popular
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions