Tal com soc Pere Hosta
Pere Hosta-Tal com soc
Pere Hosta-Tal com soc
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Què ha de fer un home solter per trobar parella? No ens referim a una relació esporàdica. Això, els homes sabem tots on anar-ho a buscar... Ens referim a la recerca d’una relació seriosa, estable i sense data de caducitat. I això com ho pot aconseguir un home que és incapaç d’aguantar la mirada a una dona sense fer una trencadissa? Ho ha provat moltes vegades... No li queda cap més solució que apuntar-se a una agència de relacions. A l’agència el coneixen com el 29, i avui ha arribat el gran dia. Avui li toca a ell promocionar-se, i es presenta davant nostre tal com és. Amb un munt de certeses, contradiccions, dubtes, il·lusions i desenganys... Que potser és diferent? Per què ell no pot tenir un amor?

Currículum

Pere Hosta es forma com a clown amb mestres de primer nom i de forma autodidacta combinant els estudis teatrals a El Galliner, i en altres escoles, amb la carrera d’història a la UdG. 

Participa en televisió, animacions, teatre de carrer i presenta el seu primer espectacle com a clown el 2002 a la Fira de Tàrrega: On ets, noia?, amb direcció de Pep Vila.

Crea la seva pròpia i particular companyia amb l’espectacle Tal com soc (2005), després presenta Out! (2008), amb projecció internacional, amb el qual obre un camí que continua al carrer amb Postal express. Pàjaru (2011) és una creació dirigida per Sophie Borthwick que obté el Premi al Millor Espectacle Gironí Estrenat a Temporada Alta 2012 amb coproducció d’El Canal. La seva última producció de carrer és Open Door, estrenat l’octubre del 2015.

Alterna les actuacions amb la docència en teatre i clown.

Ha col·laborat en els Matx de Pallassos (Circ Cric) juntament amb Tortell Poltrona. Ha codirigit l’espectacle Que bèstia!, de la companyia Tortell Poltrona (2018).

Membre de la companyia La Bleda des del 2001, en dirigeix els darrers espectacles: Maduuuixes, Tut-turutut la princesa!, SuperBleda i Les vacances de Madame Roulotte, amb la qual es consolida la companyia dins l’àmbit del teatre familiar a Catalunya.

El 2017 crea un nou projecte d’humor, Slow Olou, amb Toti Toronell, amb el qual estrena l’espectacle Escargots a la Fira de Tàrrega 2018. El 2019 presenten un espectacle de circ, Diòptries, coproduït per la Fira Trapezi, juntament amb Toronell. Slow Olou rep dos premis Zirkolika 2019.

Fitxa artística
Autoria:Pere Hosta i Pep Vila
Direcció:
Actor/Actriu:Pere Hosta
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 4 m
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pere Hosta
Nom del grup:
Pere Hosta
Telèfon mòbil:
607115276
Adreça electrònica:
info@perehosta.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17002
Web:
www.perehosta.com
Import del caixet
1.000 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions