Postal express Pere Hosta
Pere Hosta-Postal express
Pere Hosta-Postal express
Pere Hosta-Postal express
Grup professional
Teatre
Públic familiar
Sinopsi

Espectacle de carrer itinerant, on resseguirem l'arquitectura urbana amb una carta i redescobrirem totes les bústies del nostre carrer i els portals dels nostres destinataris a través d'un personatge entranyable, divertit i absurd. Un espectacle de clown contemporani en què l'humor subtil es fa present a cada entrega.

Currículum

Pere Hosta es forma com a clown amb mestres de primer nom i de forma autodidacta combinant els estudis teatrals a El Galliner, i a altres escoles, amb la carrera d'història a la UdG. 

Participa en televisió, animacions, teatre de carrer i presenta el seu primer espectacle com a clown al 2002 a la Fira de Tàrrega: On ets, noia?, amb direcció de Pep Vila.

Crea la seva pròpia i particular companyia amb l'espectacle Tal com soc (2005), després presenta Out! (2008), amb projecció internacional, obrint un camí que continua al carrer amb Postal express. Pàjaru (2011) és una creació dirigida per Sophie Borthwick que obté el Premi al Millor Espectacle Gironí Estrenat a Temporada Alta 2012 amb coproducció d'El Canal. La seva última producció de carrer és Open Door, estrenat l'octubre de 2015.

Alterna les actuacions amb la docència en teatre i clown.

Ha col·laborat en els Matx de Pallassos (Circ Cric) juntament amb Tortell Poltrona. Ha codirigit l'espectacle Que bèstia!, de la companyia Tortell Poltrona (2018).

Membre de la companyia La Bleda des del 2001, en dirigeix els darrers espectacles: Maduuuixes, Tut-turutut la princesa!, SuperBleda i Les vacances de Madame Roulotte, amb la qual es consolida la companyia dins l'àmbit del teatre familiar a Catalunya.

El 2017 crea un nou projecte d'humor, Slow Olou, amb Toti Toronell, amb el qual estrena l'espectacle Escargots a la Fira de Tàrrega 2018. El 2019 presenten un espectacle de circ, Diòptries, coproduït per la Fira Trapezi, juntament amb Toronell. Slow Olou rep dos premis Zirkolika 2019.

Fitxa artística
Autoria:Pere Hosta
Direcció:
Actor/Actriu:Pere Hosta
Durada de l'espectacle:35 min
Públic:Tots els públics
Edats:
Fitxa tècnica
Mides escenari:Espectacle de carrer itinerant
Temps de muntatge:--
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pere Hosta
Nom del grup:
Pere Hosta
Telèfon mòbil:
607115276
Adreça electrònica:
info@perehosta.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17001
Web:
www.perehosta.com
Import del caixet
750 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Valoracions
0 / 5
0 valoracions