A Dojo Paraules de Cultura-Amb D de Dona
A Dojo Paraules de Cultura-Amb D de Dona
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Es tracta de tres espectacles per escollir sobre la temàtica de la dona.

Dones fosques. Als territoris de parla catalana trobem un munt de llegendes protagonitzades per dones amb poders extraordinaris. Les més populars són les bruixes; anem on anem trobarem qui ens en pugui explicar una història. Dames fosques de les muntanyes o de vora mar que fan, desfan, condemnen o salven segons els ve de gust. Us explicarem totes aquestes llegendes amb l'acompanyament de percussions.

Relacions, liposuccions i altres embolics. Dues amigues es troben i decideixen explicar tot un seguit d'històries i aventures que, diuen, els han passat a les seves amistats. Amb aquesta excusa es posen sobre la taula temes tan actuals com la dificultat de combinar feina i família, l'obligació de ser eternament jove, les diferents relacions sentimentals i el consumisme compulsiu.

Contes que acaben malament, o no. La literatura, i sobretot el cinema, ens han volgut fer creure moltes vegades que una història, si vol agradar, ha d'acabar bé. Tots sabem que a la vida real les coses no van així. I fins i tot el que acaba bé per a uns, acaba malament per als altres. Vaja, que si esteu cansats de les històries edulcorades amb grans finals feliços, us convidem a escoltar a aquesta sessió. Xalareu d'allò més perquè, us ho podem assegurar, tots els contes acaben fatal. Contes que tracten temes tan quotidians com l'amor, l'odi i la mort, amb un aire agredolç i un toc d'humor.

Currículum

Assumpta Mercader es dedica a explicar contes per a petits i grans i també treballa com a titellaire i actriu. En aquests espectacles va acompanyada de Joan Hernández, bateria a Dones fosques, Núria Brucart, actriu a Relacions, liposuccions i altres embolics i de Núria Robert, violí a Contes que acaben malament, o no.

Fitxa artística
Autoria:Assumpta Mercader
Direcció:
:Assumpta Mercader, Núria Robert, Núria Brucart, Joan Hernandez
Durada de l'espectacle:40 min
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 4 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiIl·luminació adequada a l'espai Equip de so
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi Romero Villalba
Nom del grup:
A Dojo Paraules de Cultura
Telèfon mòbil:
639420347
Adreça electrònica:
info@rodamons.cat
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.rodamons.cat
Import del caixet
650 €
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions