Tot de contes infantils A Dojo Paraules de Cultura
A Dojo Paraules de Cultura-Tot de contes infantils
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

De 0 a 3 anys

En Pep Puça i les coses grosses: en Pep Puça és petit, molt petit, com en Patufet o com en Polzet. En Pep Puça viu dins una capsa de sabates i li agrada molt saltar; així arriba a tot arreu.

Petons i moixaines: tots els bebès volen petons i moixaines. Compartirem contes plens de tendresa, viurem aventures amb la nena que busca la reina dels petons i coneixerem un os que fa abraçades. No hi ha res com una bona abraçada plena de petons; els més petits ja saben que és el millor regal del món.

De 2 a 4 anys

Els contes de l'osset Elies: l'osset Elies es vesteix sol, però s'ho posa tot malament i l'hem d'ajudar. L'osset Elies treu la roba de l'estenedor, però es fa un embolic amb un llençol. Sembla un fantasma i espanta el carter i també la veïna.

I per als que ja han fet 5 anys

Raspall i altres contes de Pere Calders: en aquesta sessió explico diferents contes de Pere Calders. N'hi ha de tendres com Raspall, la fantàstica història d'un nen que descobreix que un raspall que troba a les golfes agafa vida i es comporta ben bé com si fos un gos. Faules de Ramon Llull: diuen de Ramon Llull que va ser el primer gran escriptor català. Escrivia per ensenyar coneixements i també per ensenyar a pensar; era un filòsof. Entre els seus escrits trobem moltes faules: contes protagonitzats per animals que parlen. Serps, corbs, rates i altres animals són els protagonistes d'uns relats que sempre ens volen ensenyar alguna cosa i que resulten ideals per acostar la figura de Ramon Llull al públic infantil i familiar.

Éssers d'aigua i marins estranys i catalans: quan parlem d'éssers fantàstics relacionats amb l'aigua i el mar, sempre pensem en sirenes, però n'hi ha molts més. Els contes i les llegendes de Catalunya són protagonitzats per éssers curiosíssims: peixos que parlen, bruixes de mar, animals que porten malastrugança, dones d'aigua, etc.

Currículum

Assumpta Mercader Solà es dedica a explicar contes per a petits i grans i també treballa com a actriu i titellaire. Explica contes de grans autors com Mercè Rodoreda o Quim Monzó, és una apassionada de les llegendes i les rondalles i també ha estrenat tres espectacles de narració de contes propis.

Fitxa artística
Autoria:Assumpta Mercader
Direcció:
Durada de l'espectacle:30 min
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 4 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi Romero Villalba
Nom del grup:
A Dojo Paraules de Cultura
Telèfon mòbil:
639420347
Adreça electrònica:
info@rodamons.cat
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.rodamons.cat
Import del caixet
350 € (biblioteques 250 € )
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions