Escudella, contes i carn d'olla Pati de contes
Pati de contes-Escudella, contes i carn d'olla
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Un arbre de Nadal que no para de créixer i acaba arribant a totes les cases, un desig per als Reis Mags, una granja esbojarrada on els animals no es posen d'acord en com celebrar el Nadal, una estrella de mar que guia a Baltasar... Històries màgiques de Nadal que potser mai has sentit.Currículum

Narradora oral amb 15 anys d’experiència narrant a biblioteques, llibreries, escoles, centres oberts, centres cívics, entitats d’iniciativa social i altres centres de lleure d’arreu de Catalunya. Formada amb el narrador Rubén Martínez, he anat complementant la meva formació amb altres professionals de la narració d’arreu de la península, participant en festivals dedicats a la narració oral. La meva trajectòria professional com a contacontes ha estat bàsicament per a públic familiar, des de nadons fins a adolescents. En algunes ocasions també he narrat per a públic adult. Sento passió per la literatura infantil i juvenil i per mi narrar contes és, sens dubte, el millor ofici del món.


Fitxa artística
Autoria:Pati de contes
Direcció:
Durada de l'espectacle:45 minuts
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiSi és un espai obert, caldria equip de so (diposo de micròfon de diadema). Per espais interiors si és necessari, disposo també d'un amplificador petit.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pati de contes
Nom del grup:
Pati de contes
Telèfon mòbil:
620099593
Adreça electrònica:
patidecontes@gmail.com
Municipi:
Barcelona
Codi postal:
08025
Web:
www.patidecontes.com
Import del caixet
150 euros + IVA (desplaçament inclòs)
No exempt d'IVA (10%)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions