Recital de poesia i música Paraula de Poeta
Paraula de Poeta-Recital de poesia i música
Paraula de Poeta-Recital de poesia i música
Grup amateur
TeatreMúsica
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Paraula de Poeta ens dediquem bàsicament a fer recitals de poesia enriquits amb altres expressions artístiques, com ara la música i el cant. El grup, el formem quatre persones: Gemma Coma-Alabert (mezzosoprano), Quim Solà (pianista), Eugènia Carbó i Salvador Roca (rapsodes). Preparem els recitals amb una base poètica sòlida, contundent i contrastada. I solem treballar amb un o, com a màxim, dos poetes. A partir d'aquí triem la música i les cançons, o àries d'òpera, que lliguin i enriqueixin el text. Tots els poemes van amb acompanyament musical de piano, i hi intercalem les àries i cançons que siguin més apropiades amb els poemes. Hem treballat, al llarg dels anys, molts autors, com ara Joaquim Ruyra, Mercè Rodoreda, Salvador Espriu, Màrius Torres, Màrius Sampere, Josep Palau i Fabre... També, a petició dels interessats, podem muntar un recital commemoratiu d'alguna efemèride, etc. Si l'ocasió ho mereix, il·lustrem els poemes amb una projecció d'imatges adients.
Currículum

Paraula de Poeta té una llarga trajectòria i experiència a fer recitals de poesia en diferents indrets i de formes diferents. A Girona ciutat hem actuat a la Fontana d'Or, a la Casa de Cultura, a l'auditori de La Caixa, a l'Associació de Veïns de Sant Narcís, al Museu d'Art de Girona... I a diferents poblacions de les comarques gironines, com Roses, Lloret de Mar, Blanes, Santa Coloma de Farners, Castell d'Aro, Vallfogona del Ripollès, Sant Joan de les Abadesses, Sant Feliu de Guíxols, etc., i en alguna de les comarques barcelonines, com ara Berga.
Fitxa artística
Autoria:Paraula de Poeta
Direcció:
:Salvador Roca i Eugènia Carbó, rapsodes
:Gemma Coma-Alabert, cant
:Quim Solà, piano/teclat
Durada de l'espectacle:70 minuts
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:Un espai d´uns 15 metres quadrats.
Temps de muntatge:1 hora
Temps de desmuntatge:30 minuts
Requeriments tècnics per l'espaiNecessitem equip de só, amb 2 micròfons per recitar, si l´acústica ho requereix. Si hi ha piano molt millor, sino nosaltres podem portar teclat amb altaveu.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Eugènia Carbó
Nom del grup:
Paraula de Poeta
Telèfon mòbil:
698827665
Adreça electrònica:
ecarbo39@yahoo.es
Municipi:
Santa Coloma de Farners
Codi postal:
17430
Web:
Import del caixet
800 €
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle literari
Clàssiques
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions