Les Anxovetes-(D)ones
Les Anxovetes-(D)ones
Les Anxovetes-(D)ones
Grup professional
Música
Públic familiar
Sinopsi

Les Anxovetes ja no només duem a terme les cantades d'havaneres estivals, sinó que ara, a més, us presentem un espectacle nou més íntim i recollit, de caràcter genuïnament mediterrani, compost majoritàriament per temes propis creats i cantats en clau de dona. En aquest nou treball, hem pres el gènere tradicional de l'havanera com a punt de partida per anar molt més enllà, i fins i tot allunyar-nos-en, i oferim un espectacle que reforça, revisa i amplia el repertori de cançons marineres i combina cançons pròpies i inèdites amb cançons populars, totes lligades amb un fil conductor que explica històries del mar amb veu de dona. Amb influències que beuen del pop, el rock, el bolero, el joropo i, per descomptat, de l'havanera. (D)ones inclou arranjaments que parteixen dels sabors de casa nostra però que s'obren a les essències de diferents racons del món. A més, en aquesta ocasió tenim un component nou: el percussionista Jaume Catà, que hi posa la base rítmica amb un gran ventall d'instruments, així com l'escenògraf Pablo Paz, que ha dut a terme tota la direcció artística i l'escenografia de l'espectacle.

Currículum

Les Anxovetes ens vam formar a Girona l'estiu del 2013 i vam pujar als escenaris per primera vegada el maig de l'any següent. Al llarg dels nostres primers cinc anys de vida, hem ofert concerts dins i fora de les fronteres catalanes, participant en les cantades més importants del món de l'havanera, com la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, la Mostra de l'Havanera Catalana de Palamós o les cantades de Getxo (País Basc) i Dénia (València). També hem participat en festivals i esdeveniments musicals rellevants fora del circuit de l'havanera, com l'Smithsonian Folklife Festival (EUA), el Festival Internacional de Música de Cadaqués, el Festival Portalblau de l'Escala, el Festival Interludi de Calonge, o l'(a)Phònica de Banyoles, i també hem actuat en escenaris com l'Auditori de Girona o el Palau de la Música Catalana, a Barcelona, dins el cicle Tardes al Palau.

Fitxa artística
Autoria:Les Anxovetes
Direcció:
Actor/Actriu:Montse Ferrermoner
Actor/Actriu:Marta Pérez
Actor/Actriu:Tona Gafarot
Actor/Actriu:Salva Gallego
Actor/Actriu:Xevi Pasqual
Tècnic/a so/llum:Xevi Salvatella
Durada de l'espectacle:1 h 30 min
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari de 4 m x 6 m mínim
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiLes nostres necessitats són: - Un escenari d¿almenys uns 8x5 m. aproximadament. - Accés directe a l'escenari amb la furgoneta, per carregar i descarregar. - Aparcament per a dues furgonetes. - Un lloc per canviar-nos, lavabo i mirall. - Aigües minerals per a tots els músics i tècnics.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Tona Gafarot
Nom del grup:
Les Anxovetes
Telèfon mòbil:
650807978
Adreça electrònica:
info@lesanxovetes.cat
Municipi:
Girona
Codi postal:
17243
Web:
www.lesanxovetes.cat
Import del caixet
2.000 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions