Bestieses amb escuma Pep Puigdemont
Pep Puigdemont-Bestieses amb escuma
Pep Puigdemont-Bestieses amb escuma
Grup professional
TeatreMúsica
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Espectacle amb les cançons dels discos més bèsties i animals, amb més marxa i gresca, per ballar al mig de l’escuma. Una festa de l’escuma amb la música en directe de Pep Puigdemont i també en format trio amb Pep Puigdemont i Sidrus. Després del concert en directe amb l’escuma, que dura una hora, es deixa el canó amb música enllaunada mitja hora més.

Currículum

Pep Puigdemont neix a Olot el 24 d’abril de 1971. S’introdueix en el camp de l’animació musical a partir de l’educació en el lleure, i comença a fer de monitor a la Creu Roja de la Joventut d’Olot el 1986. És membre fundador del grup d’esplai La Capsa, d’Esplais de la Garrotxa (1987), entitat de la qual va ser president del 1991 al 1994. Treballa com a monitor i director de colònies, campaments, rutes i camps de treball fins al 1994. És en aquest camp on aprèn a tocar la guitarra d’una manera autodidacta i amb l’ajut dels cursos de teoria de la música i solfeig que fa. Del 1993 al 2000 fa de professor dels cursos de monitors i directors d’activitats en el lleure de l’Escola d’Educadors en el Lleure de l’Ajuntament de Girona. Forma part de la junta de la Federació Ganzaia des de la seva creació fins al juny del 2002, i fins al 2009 col·labora en la seva escola d’educació en el lleure, El Teler. Actualment col·labora amb l’Escola de l’Esplai de Girona. El 1991 comença a dedicar-se al món de l’animació musical en solitari. El mateix any funda amb companys de magisteri el grup Peus Plans, amb el qual grava una maqueta. El grup es desfà el 1992, en acabar ell la carrera. El mateix any, amb Mateu Batallé, funda el grup Peppitus, amb el qual actua per les comarques de Girona durant cinc anys. L’estiu del 1997 neix Xirupiflai, format per Beth Riera, Miquel Barris, Adriana Plana i Pep Puigdemont. A partir del 2001 i fins ara torna a actuar en solitari. Des de principis del 2007 també actua amb músics acompanyants: Xavier Batlle al baix elèctric i Pep Carrera a la bateria en el format de Pep Puigdemont i Sidrus. És membre de l’Associació de Músics Animadors Professionals d’Espectacles Infantils (AMAPEI) i Musicat des de l’any 2000. Forma part de la junta de l’AMAPEI del 2004 al 2007 i de la de Musicat del 2006 al 2010. Des dels seus inicis en el camp de l’animació fins avui ha publicat diversos treballs discogràfics.

Fitxa artística
Autoria:Pep Puigdemont
Direcció:
Durada de l'espectacle:1 h 30 min
Públic:
Edats:A partir de 5 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 2 m x 1 m
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiTanques al voltant de l’escenari i presa d’aigua amb connexió tipus mànega de jardí. Presa de corrent de 220 V.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pep Puigdemont
Nom del grup:
Pep Puigdemont
Telèfon mòbil:
696490209
Adreça electrònica:
pep@peppuigdemont.com
Municipi:
Riudaura
Codi postal:
17179
Web:
http://www.peppuigdemont.com
Import del caixet
850 euros - 1.320 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions