A la Taverna del Xatrac - havaneres i cançons Jordi Tonietti
Jordi Tonietti -A la Taverna del Xatrac - havaneres i cançons
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

A la Taverna del Xatrac és un concert espectacle d’havaneres i cançons d’arrel mediterrània, en què hi ha havaneres, cançó popular, valsets mariners, sardanes i balls tradicionals dels Països Catalans. A dalt de l’escenari, al voltant d’una taula, l’Agustí, l’Oriol i en Jordi Tonietti ens canten talment com es feia a les antigues tavernes, acompanyats d’un porró de vi. Es tracta d’un espectacle participatiu per fer cantar al públic aquelles cançons més conegudes. Una manera diferent de cantar i interpretar les havaneres.

Currículum

Quaranta anys de feina. Soc en Jordi Tonietti, aquest és el meu nom. Des del 1982 vaig amunt i avall cantant cançons, explicant contes i rondalles, intentant treure un somriure a petits i grans. He fet més de 5.000 actuacions arreu dels Països Catalans i altres indrets: als Estats Units (Miami Dade County Auditorium), Guatemala, Bèlgica, Luxemburg, França, Andorra, Madrid, Gijón, Còrdova... He actuat davant més de quinze mil persones en un escenari amb tanques de protecció i per a només tres infants, enfilat dalt d’una cadira. He cantat cançons dalt d’un remolc de tractor, a peu de terra, en una plaça empedrada, a sota d’un ametller, al damunt de sis taules de menjador d’escola, a dins d’un autobús, en una barca, en una capella, i a un munt de petits i bonics racons. M’han fet cantar a les 9 h del matí en un poble de Guatemala, a les 12 h del migdia d’un matí d’estiu al mig d’una pista poliesportiva, a les 11 de la nit enmig d’un camp ple de caragols i granotetes i a la 1 h de la matinada en un foc de camp. Així i tot, m’agrada la meva feina i segueixo amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Què han dit d’en Jordi Tonietti? «Les seves cançons ens han acompanyat en la nostra infantesa.» «El Bruce Springsteen dels infants.» «Amb ell la festa està assegurada!» «Els meus fills s’han passat tot el viatge cantant les seves cançons.» «He aprés a parlar el català amb les seves cançons.» «Ballem i cantem les seves cançons amb els nostres alumnes.» «Ens fa riure molt!» «Sap connectar amb els infants.» «Tota la família ha gaudit del seu espectacle.» «Les seves cançons ens ensenyen i ens donen “bon rotllo”».» «La meva filla no menja si no escolta les seves cançons.» «Un dels animadors de referència.» «Gracias por regalarnos sus canciones.»

Fitxa artística
Autoria:Jordi Tonietti
Direcció:
MUS:Jordi Tonietti
MUS:Oriol A. Tonietti
MUS:Agustí Tonietti
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:
Edats:A partir de 5 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari estable de 6 m x 4 m
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiEndoll de 2.000 W
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi Tonietti Ferrero
Nom del grup:
Jordi Tonietti
Telèfon mòbil:
659434573
Adreça electrònica:
info@jorditonietti.com
Municipi:
Cabanelles
Codi postal:
17747
Web:
www.jorditonietti.com
Import del caixet
1.280 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions