Els contes del drac Devorallibres Xavier Margenat
Xavier Margenat-Els contes del drac Devorallibres
Xavier Margenat-Els contes del drac Devorallibres
Xavier Margenat-Els contes del drac Devorallibres
Xavier Margenat-Els contes del drac Devorallibres
Xavier Margenat-Els contes del drac Devorallibres
Grup amateur
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

L’espectacle Els contes del drac devorallibres està basat en un conte del mateix autor publicat per Edicions del Pirata. Aquest espectacle de ventrilòquia fomenta la lectura i l’amor pels llibres. Se’ns hi barregen els contes, els titelles, la màgia i l’humor.


El drac ens explicarà la seva versió de la llegenda de Sant Jordi: com aquest s’ha convertit en un contacontes per no ser devorat i el drac ha esdevingut un devorallibres. Després ens presentarà els seus amics, que ens porten històries ben divertides.


Un ocell boig i un mico sonat ens explicaran el conte de la Caputxeta Vermella al revés. En Duki, un gos lector, ens intentarà convèncer que el Gat amb Botes és en realitat un gos. En Flopi és una fura molt divertida, convençuda de ser una rata de biblioteca. També coneixerem un llibre amb molta màgia, i mister Book, un llibre que parla i plora perquè ningú el llegeix.


Tots aquests personatges ens explicaran contes, faran jocs de mans i ens descobriran la màgia dels llibres i l’aventura de llegir.

Currículum

Xavier Margenat és escriptor de contes infantils i juvenils, i ventríloc. És autor del llibre que inspira aquest espectacle.

Ha actuat en biblioteques, hospitals, escoles i fires diverses. També ha actuat a l’auditori de la cripta de la Sagrada Família de Barcelona.

Ha fet de guionista de la minisèrie de titelles Un dimoni en el pessebre (Abi-Pro Produccions) per a la Xarxa de Televisions Catalanes.

Ha dirigit diferents tallers de teatre, vídeo i màgia en clubs juvenils.

Aquest espectacle s’ha estrenat al Moll de la Fusta de Barcelona en els actes de la Setmana del Llibre en Català (setembre de 2020).

Fitxa artística
Autoria:Xavier Margenat Godoy
Direcció:
Actor/Actriu:Xavier Margenat Godoy
Durada de l'espectacle:30 min (adaptable)
Públic:
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:40 min
Temps de desmuntatge:20 min
Requeriments tècnics per l'espaiPer a interiors, podem portar el nostre equip de so (sala petita o mitjana). Si es fa a l'exterior, caldrà un equip de so adequat.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Xavier
Nom del grup:
Xavier Margenat
Telèfon mòbil:
680158502
Adreça electrònica:
xmargenat@gmail.com
Municipi:
Bescanó
Codi postal:
17162
Web:
www.xaviermargenat.com
Import del caixet
150 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Màgia
Titella
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions